Advies, studie en projecten

Contact & Info

Nemac is een studie -& engineeringbureau gericht op Industrie, Chemie & Bouw.

 

Inschrijven als bedrijf
of als gespecialiseerde functie.
Advies of een Vraag?
  Als u klikt op ‘Verzend’ gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van Nemac. U gaat er ook mee akkoord dat we uw persoonlijke gegevens mogen gebruiken om uw vraag beter te kunnen beantwoorden. Deze informatie zal nooit gebruikt worden voor andere doeleinden en om te verdelen naar derde partijen.

  Direct contact

  NEMAC

  Nemac België
  Ijzerlaan 54
  2060 Antwerpen, België
  info@nemac.be
  +32 3 298 85 22
  BTW: BE0724.843.683

   

  Nemac Nederland
  Nico Koomanskade 100
  3072 AN Rotterdam, Nederland
  info@nemac.be
  +32 468 15 99 54

   

  Onze vacatures

  Wil je graag meer te weten komen over onze lopende en openstaande opportuniteiten?

  Bij ons staat u als klant eerst

  ''

  Ze hebben duidelijk jarenlange expertise

  NEMAC heeft ons bedrijf geholpen bij de succesvolle uitvoering van onze technische projecten. Hun op maat gemaakte oplossingen en toewijding aan kwaliteit zijn ongeëvenaard. Wat hen echt onderscheidt, is hun 24/7 bijstand en advies, wat een geruststelling is voor onze operaties. Ze hebben duidelijk jarenlange expertise en stellen zowel klanten als personeel centraal. Een geweldige partner voor langdurige samenwerkingen!

  ''

  een betrouwbare partner

  Wij zijn zeer tevreden met de diensten van NEMAC. Ze hebben ons geholpen om ons project vlot te laten verlopen door op maat gemaakte oplossingen te bieden. Hun sterke technische achtergrond was van onschatbare waarde, en hun advies was altijd welkom. Ze hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn voor projectopvolging en technische ondersteuning.

  ''

  robuuste technische achtergrond

  NEMAC heeft zich bewezen als een buitengewoon competente partner in de uitvoering van onze projecten. Hun focus op op maat gemaakte oplossingen en de kwalitatieve meerwaarde die ze bieden voor projectopvolging zijn opmerkelijk. Wat ons vooral aanspreekt, is hun robuuste technische achtergrond, die niet alleen ondersteuning biedt, maar ook waardevol advies inbrengt wanneer dat nodig is. Hun professionalisme en toewijding aan klanttevredenheid maken hen tot een betrouwbare keuze voor elk technisch project.

  Ondersteuning nodig bij een lopend of aankomend project? Dan bespreken we graag samen de mogelijkheden.

   

  Contacteer ons

  Neem conctact op met Nemac