Advies, consultancy en projecten

Onze diensten

Nemac is een consultancy & engineeringbureau gericht op Industrie, Chemie & Bouw.

 

Advies & ondersteuning

Projectconsultancy

Onze consultants bieden ondersteuning bij specifieke engineeringprojecten zoals de bouw van installaties en meer tijdsgebonden opdrachten zoals shutdowns en turnarounds. Daarnaast is Nemac jouw partner bij uitstek voor permanente taken zoals onderhoud, supervisie en coördinatie.

24/7 expertise onder één dak

Construction

Ons breed netwerk en ervaring in de technische sector resulteert dat we ons vlot en efficient kunnen navigeren in de bedrijfswereld waar de ‘War for talent’ vaak het ritme van de bedrijvigheid bepaald. Wij zijn jonge ondernemers met een flexibele en op maat gemaakte aanpak; waarin zowel onze klanten als onze ProjectProfessionals centraal staan.

We bezitten niet enkel de skills maar ook een 24/7 drive om samen met u snel en efficient tot een oplossing te komen.

Nemac is de specialist in de technische sector voor jouw project en biedt de garantie op het vinden van gespecialiseerde Professionals:

Calculators
Werkvoorbereider
Tekenaar (technisch, bouwkundig, stabiliteit,…)
Werfcoördinator
Werfleider
Projectleider
Projectmanager
Stabiliteitsingenieur
Bij tekenaar/ Manager

Van ontwerp, uitvoering tot overdracht

Engineering

Engineering omvat het ontwerpproces van een project. Dit vanaf een concept- en haalbaarheidsstudie tot het vrijgeven van een volledig “detailed” constructiedossier. Na uitvoering verzorgt engineering nog het as-built dossier tot een volledige overdracht naar de eindklant.

Get the job done

EPCM

Engineering | Procurement | Construction | Management contracting

Feed to commissioning support/management
New Build
Revamping work
Capex Project <100Mio.

Van ontwerp, uitvoering tot overdracht

Inspectie

Als gerenommeerd technisch adviesbureau levert Nemac inspectiediensten in de chemische, petrochemische, farmaceutische, transport- en energiesectoren.

Wij richten ons op kwaliteitscontrole van procesinstallaties door middel van gedegen inspectiediensten, QA/QC-management, lasinspectie en coördinatie- en veiligheidsexpertise. Daarnaast leveren we ook lasspecialisten in België, Nederland en ver daarbuiten

Nemac  staat voor een sterk beleid waar mensen centraal staan, en dat elke dag. De belangrijkste pijlers? Een positieve instelling, oplossingsgerichtheid en vooral, een passie voor het vak.

Met top to bottom inhouse ervaring levert Nemac een full services met de nodige technische backbone ter ondersteuning.

Onze unieke invalshoek ligt in het aanbieden van één pakket van knowhow inzake kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van industriële installaties. Wij richten ons op de gehele technische levenscyclus, van de bouw tot de productie en het onderhoud.

Onze vacatures

Wil je graag meer te weten komen over onze lopende en openstaande opportuniteiten?

Ondersteuning nodig bij een lopend of aankomend project? Dan bespreken we graag samen de mogelijkheden.

 

Contacteer ons

Neem conctact op met Nemac