Advies, consultancy en projecten

HSE Supervisor

Funtie:

Als HSE Supervisor ben je de rechterhand van de HSE Manager en het team, en biedt je ondersteuning bij het plannen, coördineren en implementeren van effectieve HSE-beleidslijnen, -richtlijnen en -procedures. Jouw rol is essentieel om ervoor te zorgen dat de doelstellingen van de afdeling worden gehaald. Je draagt bij aan de veiligheid, de gezondheid op het werk, en milieukwesties binnen het Project en Operation team. Daarnaast zorg je voor continue HSE-toezicht en correctie van eventuele discrepanties, terwijl je actief deelneemt aan HSE-vergaderingen en -inspecties volgens een vastgestelde planning.

 Functievereisten:

  • U bezit een bachelor- of masterdiploma.
  • U spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.
  • U heeft meer dan 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in (petro)chemie.
  • U heeft een MVK opleiding afgerond.
  • U bent bekend met SEW/JHA/PTW processen.
  • U bent bereid actief deel te nemen aan HSE-activiteiten, zoals incidentonderzoek, gevarenanalyse, BBS, etc.
  • U bent bereid actief bij te dragen aan de ontwikkeling van HSE-regels en -praktijken.

Aanbod:

Een dynamische, zelfstandige en uitdagende baan waarbij je op projectbasis wordt gedetacheerd bij onze opdrachtgever. Je bent hiervoor nu of binnenkort beschikbaar.

Een functie bij een uitdagend en gerenommeerd bedrijf met een gedegen inwerkperiode, voorzieningen en ruime ondersteuning wanneer nodig. Een prima vast salaris en een uitstekend secundair pakket.

Bij ons staat u als klant eerst

''

Ze hebben duidelijk jarenlange expertise

NEMAC heeft ons bedrijf geholpen bij de succesvolle uitvoering van onze technische projecten. Hun op maat gemaakte oplossingen en toewijding aan kwaliteit zijn ongeëvenaard. Wat hen echt onderscheidt, is hun 24/7 bijstand en advies, wat een geruststelling is voor onze operaties. Ze hebben duidelijk jarenlange expertise en stellen zowel klanten als personeel centraal. Een geweldige partner voor langdurige samenwerkingen!

''

een betrouwbare partner

Wij zijn zeer tevreden met de diensten van NEMAC. Ze hebben ons geholpen om ons project vlot te laten verlopen door op maat gemaakte oplossingen te bieden. Hun sterke technische achtergrond was van onschatbare waarde, en hun advies was altijd welkom. Ze hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn voor projectopvolging en technische ondersteuning.

''

robuuste technische achtergrond

NEMAC heeft zich bewezen als een buitengewoon competente partner in de uitvoering van onze projecten. Hun focus op op maat gemaakte oplossingen en de kwalitatieve meerwaarde die ze bieden voor projectopvolging zijn opmerkelijk. Wat ons vooral aanspreekt, is hun robuuste technische achtergrond, die niet alleen ondersteuning biedt, maar ook waardevol advies inbrengt wanneer dat nodig is. Hun professionalisme en toewijding aan klanttevredenheid maken hen tot een betrouwbare keuze voor elk technisch project.