Advies, consultancy en projecten

E&I werkvoorbereider

Functie:

Als werkvoorbereider heeft u ervaring met het voorbereiden en het zelfstandig oplossen van elektrische en meet-en-regeltechnische storingen, uitvoeren van periodieke testen en het voorbereiden van preventief onderhoud.
Kan zelfstandig wijzigingen uitvoeren in DCS-systemen en veiligheidssturingen en deze onderhouden
sta je mede in voor de planning, organisatie en opvolging van de onderhoudswerken op gebied van Automatisatie.
Zorg je ervoor dat alles op een veilige, kwalitatieve, effectief en efficiënte wijze verloopt, zodat de continuïteit van de productie gegarandeerd blijft.
Coördineer je de onderhoudswerken tussen betrokken vakdiensten, leveranciers en productie
Zorg je dat de administratie steeds up-to-date is
Werk je mee aan de uitwerking van kleinere projecten.

Profiel:

  • Je bent in het bezit van een bachelor diploma (of je bent gelijkwaardig door ervaring) en je hebt minstens enkele jaren praktische ervaring in een meet- en regelomgeving.
  • Je bent vertrouwd met de gangbare softwarepakketten (o.a. Microsoft en SAP).
  • Je bezit een grote kennis over DCS-systeem Honeywell en veiligheidssturingen.
  • Je hebt ervaring in het aansturen van medewerkers.
  • Je pakt taken planmatig en proactief aan.
  • Je bent een echte teamplayer, je gaat graag nieuwe uitdagingen aan, neemt initiatieven en je bent flexibel.
  • Bij alles wat je doet staan veiligheid, milieu en kwaliteit voorop.

Bij ons staat u als klant eerst

''

Ze hebben duidelijk jarenlange expertise

NEMAC heeft ons bedrijf geholpen bij de succesvolle uitvoering van onze technische projecten. Hun op maat gemaakte oplossingen en toewijding aan kwaliteit zijn ongeëvenaard. Wat hen echt onderscheidt, is hun 24/7 bijstand en advies, wat een geruststelling is voor onze operaties. Ze hebben duidelijk jarenlange expertise en stellen zowel klanten als personeel centraal. Een geweldige partner voor langdurige samenwerkingen!

''

een betrouwbare partner

Wij zijn zeer tevreden met de diensten van NEMAC. Ze hebben ons geholpen om ons project vlot te laten verlopen door op maat gemaakte oplossingen te bieden. Hun sterke technische achtergrond was van onschatbare waarde, en hun advies was altijd welkom. Ze hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn voor projectopvolging en technische ondersteuning.

''

robuuste technische achtergrond

NEMAC heeft zich bewezen als een buitengewoon competente partner in de uitvoering van onze projecten. Hun focus op op maat gemaakte oplossingen en de kwalitatieve meerwaarde die ze bieden voor projectopvolging zijn opmerkelijk. Wat ons vooral aanspreekt, is hun robuuste technische achtergrond, die niet alleen ondersteuning biedt, maar ook waardevol advies inbrengt wanneer dat nodig is. Hun professionalisme en toewijding aan klanttevredenheid maken hen tot een betrouwbare keuze voor elk technisch project.