Advies, consultancy en projecten

Mechanical Project engineer

Functie:

Als Mechanical project engineer bent u verantwoordelijk voor het basic en detailed design op uw vakgebied binnen (multidisciplinaire) projecten. Dit gebeurt veelal door het uitwerken van concepten en het aansturen van interne designers en ingenieursbureaus.

In deze functies zal er veel overleg met andere afdelingen worden gevoerd en wordt er van u verwacht dat u, in nauwe samenwerking met de Proces Engineers, vanuit een probleemstelling of verbeter-idee, de mogelijke opties identificeert, analyseert en alle elementen nodig voor de haalbaarheid studies van projecten kan samenvoegen en presenteren aan de belanghebbenden. Voor projecten, waar de nadruk op het eigen vakgebied ligt, bent u tevens verantwoordelijk voor het volledige project management van de aan u toegewezen projecten.

Profiel:

  • Voor deze functie wordt een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde op academisch of HBO niveau gevraagd. Onze voorkeur gaat uit naar een Project engineer met minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, in staat zijn om problemen op een creatieve, pragmatische en gestructureerde wijze op te lossen;
  • Zeer gedegen kennis van en ervaring met Project Management en Mechanical Engineering, bij voorkeur bij een eind gebruiker.
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Optimale klantgerichtheid en een ‘team player’ mentaliteit;

Taken en verantwoordelijkheden:

Verantwoordelijk voor het managen van toegewezen projecten: dit omvat o.a. coördinatie, cost
estimate, cost control, planning, en voortgangsopvolging.

Coördinatie/afstemming van studies met externe ingenieursbureaus en andere disciplines/afdelingen
binnen Zeeland Refinery.

Voor de discipline Mechanical (equipment en piping) de expert binnen het project team; moet in staat
zijn om op zijn vakgebied advies te geven, technische documenten kunnen schrijven / beoordelen,
begrotingen kunnen maken, technische specificaties kunnen beoordelen, aanbiedingen van
apparatuur en constructie werkzaamheden kunnen beoordelen.

Bij ons staat u als klant eerst

''

Ze hebben duidelijk jarenlange expertise

NEMAC heeft ons bedrijf geholpen bij de succesvolle uitvoering van onze technische projecten. Hun op maat gemaakte oplossingen en toewijding aan kwaliteit zijn ongeëvenaard. Wat hen echt onderscheidt, is hun 24/7 bijstand en advies, wat een geruststelling is voor onze operaties. Ze hebben duidelijk jarenlange expertise en stellen zowel klanten als personeel centraal. Een geweldige partner voor langdurige samenwerkingen!

''

een betrouwbare partner

Wij zijn zeer tevreden met de diensten van NEMAC. Ze hebben ons geholpen om ons project vlot te laten verlopen door op maat gemaakte oplossingen te bieden. Hun sterke technische achtergrond was van onschatbare waarde, en hun advies was altijd welkom. Ze hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn voor projectopvolging en technische ondersteuning.

''

robuuste technische achtergrond

NEMAC heeft zich bewezen als een buitengewoon competente partner in de uitvoering van onze projecten. Hun focus op op maat gemaakte oplossingen en de kwalitatieve meerwaarde die ze bieden voor projectopvolging zijn opmerkelijk. Wat ons vooral aanspreekt, is hun robuuste technische achtergrond, die niet alleen ondersteuning biedt, maar ook waardevol advies inbrengt wanneer dat nodig is. Hun professionalisme en toewijding aan klanttevredenheid maken hen tot een betrouwbare keuze voor elk technisch project.