Advies, consultancy en projecten

Toezichter/erkvoorbereider 

Algemene taken:

Deelname aan overlegbespreking in kader van kennisgeving technische procedures.
Deelname aan ESP/IL-groepsbespreking in kader van verplichte Kwaliteit Welzijn Milieu-thema’s.
Voortgangsrapportage van werken/projecten aan klant.

Operationele taken:

 • Je staat in voor planning en organisatie, werkvoorbereiding en opvolging van de mechanische onderhoudswerken.
 • Opvolging van renovatie/herstellingswerkzaamheden zodat alles op een veilige, kwalitatieve, effectief en efficiënte wijze verloopt en de continuïteit van de productie gegarandeerd blijft.
  Coördineer je de mechanische onderhoudswerken tussen betrokken vakdiensten, leveranciers en productie en geeft je operationeel leiding aan een kleine groep van medewerkers. Aansturing service diensten.
 • Aansturen isolatie en stellingbouw ikv van de uit te voeren werken. Controle op correcte uitvoering. Kennis van wetgeving stellingbouw.
 • Informeer, begeleid en motiveer je de medewerkers.
 • Werk je mee aan verbeteringen en stel je procedures, instructies en richtlijnen op.
 • Sta je in voor de organisatie en bewaking van de administratie rond het onderhoudsgebeuren.
  Werk je mee aan de uitwerking van installatiewijzigingen en projecten.
 • Het voorbereiden van de renovatie/herstelling van de bovengrondse leidingen op sokkelstraten.
  Opmaken van kostenschatting herstellingen.
 • Aanmaken van uitvoeringsdossiers/lasdossiers.
 • Werken met SAP toepassingen: inleggen orders en taken.
 • Documentatie in de verschillende softwaretoepassingen zoals excel, word, Documentum, SAP, MS-office, Intergraph Directa manger, Micro Station, Lighthouse, e.a…..

Kennis:

Je hebt jaren ruime relevante ervaring in toezicht/werkvoorbereiding mechanisch onderhoud pijpleidingen.
Je hebt ervaring in het aansturen van medewerkers en servicediensten, contactoren.
Een gedegen kennis van ondersteunende bedrijfssoftware (SAP, MS-Office, Word, Excel, Powerpoint, Documentum, Lighthouse label-printing software, ) is een must.

Bij ons staat u als klant eerst

''

Ze hebben duidelijk jarenlange expertise

NEMAC heeft ons bedrijf geholpen bij de succesvolle uitvoering van onze technische projecten. Hun op maat gemaakte oplossingen en toewijding aan kwaliteit zijn ongeëvenaard. Wat hen echt onderscheidt, is hun 24/7 bijstand en advies, wat een geruststelling is voor onze operaties. Ze hebben duidelijk jarenlange expertise en stellen zowel klanten als personeel centraal. Een geweldige partner voor langdurige samenwerkingen!

''

een betrouwbare partner

Wij zijn zeer tevreden met de diensten van NEMAC. Ze hebben ons geholpen om ons project vlot te laten verlopen door op maat gemaakte oplossingen te bieden. Hun sterke technische achtergrond was van onschatbare waarde, en hun advies was altijd welkom. Ze hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn voor projectopvolging en technische ondersteuning.

''

robuuste technische achtergrond

NEMAC heeft zich bewezen als een buitengewoon competente partner in de uitvoering van onze projecten. Hun focus op op maat gemaakte oplossingen en de kwalitatieve meerwaarde die ze bieden voor projectopvolging zijn opmerkelijk. Wat ons vooral aanspreekt, is hun robuuste technische achtergrond, die niet alleen ondersteuning biedt, maar ook waardevol advies inbrengt wanneer dat nodig is. Hun professionalisme en toewijding aan klanttevredenheid maken hen tot een betrouwbare keuze voor elk technisch project.